Κύριο περιεχόμενο

ΞΙΟΥΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Μεταλλικές κατασκευές inox Κατασκευές Κουφώματα Κάγκελα Ρολά ΣίτεςΗ εταιρεία μας είναι απο τις πιο εξειδικευμένες και αξιόπιστες εταιρίες μεταλλικών κατασκευών και αλουμινοκατασκευών στην Ελλάδα.

Η πολυετή μας πείρα και η εξελισσόμενη τεχνογνωσία μας στον χώροεγγυώνται προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ευρωπαϊκής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα υλικά και εξαρτήματα από τις μεγαλύτερες διεθνής και εγχώριες εταιρίες του χώρου βοηθώντας και την ελληνική αγορά.

Η επιχείρηση αναλαμβάνει και την τοποθετησή των προϊόντων μας από εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες.

Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων όπως κουφώματα αλουμινίου, κάγκελα αλουμινίου τύπου ΙΝΟΧ, σήτες, ρολά αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, ειδικές κατασκευές αλουμινίου, γκαραζόπορτες, και στέγαστρα κάνοντας πράξη και τις πιο απαιτητικές και σύνθετες κατασκευές.

Μεταλλικές κατασκευές Inox Κατασκευές ΚουφώματαΚάγκελα Ρολά ΣίτεςΜπορούμε να σας προσφέρουμε όλες εκείνες τις εγγυήσεις που χρειάζεστε για μια άψογη συνεργασία στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου. Οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένουν η καλύτερη διαφήμιση για μας.

Με βάση την πολυετή πείρα μας και την τεχνογνωσία στο χώρο, την οποία εξελίσσουμε συνεχώς με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα, συνεχίζουμε να αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για τον επαγγελματία και τον απαιτητικό ιδιώτη.

Υποχρέωσή μας προς εσάς είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και την τοποθέτηση των έργων απο εξειδικευμένο προσωπικό, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά στο σωστό χρόνο παράδοσης!

 

Φιλικά
ΞΙΟΥΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ