Main content

Alumine, ndërtime alumini, ndertime metalike, kasa alumini, dyer, qepena, sita, streha, kangjella, tenda (pergolas)

Alumine ndërtime aluminiKompania jonë është krijuar para shumë vitesh dhe ka prezencë të konsiderueshme në tregun hellen. Kompania jonë është një nga kompanitë më të specializuara dhe më të besueshme në ndërtimet metalike dhe ne ndërtime me alumin në Republikën Hellene.Klientët tanë gjatë gjithë ketyre viteve kanë qenë dhe mbeten reklama më e mirë.

Me bazë përvojën tonë shumëvjegare dhe njohuritë teknike në këtë fushë, të cilat i evoluojmë vazhdimisht me teknologji dhe mekanizma të reja, vazhdojmë te jemi bashkepunetori ideal per profesionistin dhe për privatin me kërkesa.

Detyrimi ynë ndaj jush është cilësia e përkryer në ndërtimin dhe instalimin e veprave nga personel i specializuar, në çmime tepër konkurrente dhe të gjitha këto të dorëzuara në kohën e përshtatshme.