Main content

Dyer të blinduara të palosshmeDyert e blinduara të palosshme mbrojnë territorin tuaj personal pa kufizuar lëvizjen në të.

Lejojnë lëvizjen e lirë të dritës dhe të ajrit dhe nuk kufizojnë pamjen në drejtimin e jashtëm. Ndërtohen me metale të forta, disponojnë kyçje në 2 pika dhe mund të lyhen me cilëndo ngjyrë Ral sipas dëshirës suaj.

Vendosen lehtë dhe shpejtë si në kasa të reja, ashtu edhe në kasa ekzistuese të çdo lloji.

Me mekanizëm që hapet dhe lejon derën të paloset dhe të rrotullohet 180° duke lënë të lirë gjithë hapjen e kalimit