Main content

κάγκελα αλουμινίου τύπου ΙΝΟΧKangjellat prej alumini të tipit INOKS përbëjnë një sistem plotësisht të instaluar për kangjella me aplikime për territore të jashtme dhe dekorim të brendshëm të përbërë 100% prej alumini.

Përdoren për ndërtime në territore të jashtme në ballkone, në veranda dhe shkallë, si edhe në territore të brendshme për parmakë dhe ndarëse territoresh