Main content

Strehë Kompania jonë ndërton dhe vendos treme për veranda dhe çati me qëllim kursimin më të madh të territorit dhe ndriçimin më të mirë të mundshëm.

Ndërtojmë gjithashtu strehë për mbrojtjen e territorit tuaj nga fenomenet atmosferike duke kënaqur edhe kërkesat më të rrepta për rezultatin më të mirë estetik.

Teknikët tanë janë të gatshëm t’ju japin zgjidhen më të mirë të kërkuar.