Main content

Sisteme Rrëshqitëse AluminiSistem alumini i rrëshqitshëm i tipit të rëndë për instalime që rrëshqasin me koncept modern dhe funksionalitet të pakrahasueshëm.

Linja projektuese modeste dhe katrore për kasa alumini të njëpasnjëshme dhe të futura në mur.

Siguri e kënaqshme me kyçje të blinduar gjashtë pikash.

Larmi e madhe e grilash dhe qepenash për hije dhe siguri suplementare.

Shule të rezistencës së lartë për rrokullisje të lehtë.

Drejtues të pashkatërrueshëm me përforcim inoks.

Furçëza të përforcuara për izolim dhe funksionim pa zhurmë.

Ndërtime me standarde të larta sipas modelit evropian EN14351 të CE.

Matje nga laborator i licencuar provash për padepërtueshmërinë e lagështisë, rezistencën në presionin e ajrit, depërtueshmërinë e ajrit.